Cu ocazia celei de-a 16 aniversări, compania Conluxart a organizat tradiționalul eveniment festiv pentru distribuitorii și montatorii parteneri. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 6 septembrie, la complexul de agrement Poiana Bradului.

Directorul companiei Conluxart, domnul Ilarion Ursu menționează: O valoare a companiei noastre este prosperitatea comună, tocmai de aceea, împlinirea a 16 ani de activitate pe piața Republicii Moldova constituie un motiv în plus de a celebra, împreună cu toți partenerii noștri, realizările companiei, dar și posibilitatea de a lansa noi inițiative de dezvoltare prin care dorim să setăm standarde de calitate și mai înalte în domeniul construcției de acoperișuri. La eveniment au fost prezenți peste 80 de reprezentanți ai distribuitorilor de pe tot teritoriu Republicii Moldova.

„Compania Conluxart este un pioner al domeniului, am realizat primul import de țiglă ceramică, am montat primul acoperiș de șindrilă bituminoasă cu dublu strat laminat, iar în 1999 am lansat primul sistem de jgheaburi și burlane produs în totalitate în Republica Moldova. Pe lângă inovațiile introduse pe piață, suntem de asemenea dedicați îmbunătățirii continue. De aceea, suntem mereu în căutarea modalităților de îmbunătățire a produselor, de creștere a nivelului de deservire și de îmbunătățire a relației pe care o avem cu partenerii noștri” menționează directorul de vânzări al companiei Conluxart, Octavian Apostol.

În cadrul evenimentului a fost lansat de asemenea Clubul Conluxart pentru distribuitori și montatori, a fost prezentant noul sistem de preluare a apelor pluviale Roofart Aqua și avantajele țiglei metalice Umbrella, produse comercializate pe piața din Republica Moldova exclusiv de compania Conluxart și distribuitori autorizați.