Pe 26 noiembrie, au fost anunțate rezultatele studiului ”Cei mai buni angajatori ai anului 2015” iar compania Conluxart a fost desemnată, în categoria companiilor mici și mijlocii, una dintre cele mai atractive pentru angajați.

Studiul a fost efectuat de către compania AXA Management Consulting, și a avut ca participanți aproximativ 900 de angajați din 48 de companii și a avut scopul de a oferi managerilor de vârf din companiile din Moldova, cât și celor orientați spre o carieră de succes, o informație obiectivă despre cele mai eficiente politici de personal implementate de cei mai buni angajatori. Întrebarile sondajului au vizat condițiile de muncă, salariul, beneficiile extrasalariale, posibilitățile de avansare în carieră și caracterul relațiilor dintre angajații comapaniilor cercetate.

Pentru noi a fost prima dată când am participat la acest studiu și considerăm că o bună parte din succesul companiei Conluxart se datorează echipei pe care o avem. Suntem conștienți că oamenii sunt cel mai valoros activ al nostru, de aceea ne străduim să creem cele mai bune condiții pentru desfășurarea activității, condiții în care oamenii din companie pot să vină cu inițiativă, să-și asume responsabilități pentru acțiuni, să fie susținuți și remunerați conform rezultatelor.

Urmăriți aici reportajul video de la ceremonia “Top employers 2015”.