În data de 5 noiembrie pe teritoriul Centrului de Logistică Conluxart a avut loc un Master Class de montare a țiglei ceramice Creaton.

În cadrul evenimentului cei peste 30 de meșteri de acoperișuri au aflat curiozități despre companie și istoria acesteia, au fost informați într-un mod interactiv și argumentat despre avantajele țiglei ceramice Creaton în privința direcționării apelor pluviale pe acoperiș caracteristice brand-ului. Expertul Creaton, Valentin Savin, a oferit sfaturi de montare atât a țiglei ceramice cât și a acoperișurilor în general, ceea ce cu siguranță le va prinde bine meșterilor în viitor.

La etapa practică meșterii au aflat mai multe despre accesoriile Creaton, modul lor corect de utilizare și au avut posibilitatea să adreseze întrebări reprezentantului Creaton cu privire la situațiile nestandard întâlnite în montarea acoperișurilor.

Pentru a vizualiza fotografiile de la eveniment accesați următorul link: https://www.facebook.com/pg/Conluxart/photos/?tab=album&album_id=1665200416839540

> Master Class de montare a șindrilei bituminoase IKO Cambridge Xpress