Suntem bucuroși să anunțăm că după mai bine de un an și jumătate de la  începerea construcției, am dat în exploatare centru de logistică Conluxart.

Scopul inițial al construcției a fost  atât de a asigura condiții înalte de muncă pentru angajații companiei, cât și de a crea o atmosferă plăcută pentru clienții care decid să achiziționeze produse direct de la depozit.

Ne-am propus să facem din acest oficiu cartea  noastră de vizită. Am optat pentru un proiect futuristic, cu o arhitectură modernă și stil minimalistic.

Evenimentul de inaugurare a avut loc vineri, 20 mai. La eveniment au fost invitați partenerii companiei, distribuitorii produselor Conluxart și cei mai non-conformiști arhitecți ai Chișinăului.

Alături de noi a fost și  domnul Marcin Parcewskii, reprezentatul SSAB. Materialul concernului suedez, tabla plană GreenCoat PLX a fost utilizată pentru acoperiș și fațadele laterale.

Evenimentul a început cu un mesaj de întimpinare a directorului companiei Conluxart, Ilarion Ursu, și a continuat cu premierea participanților la construcție și a celor care au contribuit la realizarea acestui proiect.

După momentul tăierii panglicii, oaspeții au fost invitați la partea neformală a evenimentului, unde au putut aprecia design-ul interior a oficiului și să savura o cupă de șampanie.

Vă invităm să vedeți  câteva imagini  de la acest eveniment.

> Construcția centrului de logistică Conluxart