Construiți casă în 2016? Noi vrem să ajutăm! Mai mult, vrem să vă recompensăm pentru responsabilitate. Puteți beneficia de reduceri la materialele pentru acoperiș de până la 25% doar dacă planificați corect proiectul de construcție. Cum funcționează:

1. Ne vizitați la oficiu sau la centrul de logistică 2. Alegeți materialul pe care îl doriți 3. Calculăm oferta dumneavoastră 4. Aplicăm reducerea 5. Ne comunicați data de livare a mărfii* 6. Semnăm contractul 7. Achitați oferta 8. Vă livrăm marfa la locul și data indicată în contract.

*Termenul de livrare a mărfii trebuie să fie mai mare decât o lună din momentul semnării contractului

Reducerile sunt oferite în funcție de ofertă:

          1. Sistem de scurgere: 20%

          2. Țiglă metalică + sistem de scurgere: 25%

          3. Țigla metalică: 20%

          4. Șindrilă bituminoasă + sistem de scurgere: 25%

          5. Șindrilă bituminoasă: 20%

          6. Țiglă ceramică + sistem de scurgere: 15%

          7. Țiglă ceramică: 10%

Exemple de oferte

Beneficii:

  1. E mai plăcut – economisiți până la 25% din costul acoperișului. Dacă e 2000€, achitați 1500€, dacă e 1000€, achitați 750€. O să găsiți cu siguranță o utilizare mai bună pentru banii economisiți. E plăcut!
  2. E mai simplu – ne comunicați termenul de livrare dorit și așteptați să vă fie livrată comanda la data și locul stabilit. Fără întârzieri și disconfort. E simplu!
  3. E mai convenabil – vă asigurați că nu sunteți influențați negativ de cursul valutar. Curs mai bun probabil să nu fie). E convenabil!

Durata promoției: 1 februarie - 30 aprilie

Regulamentul promoției:

  1. Oferta dumneavoastră este eligibilă pentru programul de „Early Booking” dacă termenul de livrare a mărfii este mai mare decât o lună din momentul semnării contractului.
  2. Reducerile sunt oferite de la prețul de listă ale Conluxart S.R.L., iar promoția ”Early booking” nu poate fi accesată concomitent cu alte promoții ale companiei.
  3. În momentul semnării contrctului se achită  50% din valoarea ofertei dacă produsele alese sunt din categoria „în stoc” și 100% din valoarea ofertei dacă marfa este în categoria „la comandă”.
  4. Termenul de livrare poate fi modificat pentru o dată mai târzie decât cea stabilită inițial printr-o notificare telefonică sau pe e-mail.
  5. Dumneavoastră puteți solicita un termen de livrare mai mic decât cel stabilit inițial. Conluxart va livra marfa, în limita stocului curent și posibilităților logistice sau, în caz contrar, vă va înștiința că termenul stabilit inițial rămâne valabil.

Pentru detalii, telefonați: 022 22 72 66