În 2020, nimeni nu a planificat criza provocată de COVID-19! Dar mulți dintre noi au planificat să renoveze sau să construiască un acoperiș! Criza ne-a dat planurile peste cap, dar noi, cei de la Conluxart, vrem să te ajutăm – îți oferim gratuit a patra parte (1/4) din acoperiș!

Cum funcționează? E simplu! Acoperișul tău are 200m2 – la Conluxart plătești doar pentru 150m2. Acoperișul e de 100m2 – achiți pentru 75m2. E comod, pentru a beneficia de ofertă nu trebuie să faci nimic altceva decât să ne contactezi la numărul de telefon 060 077710, iar de restul ne ocupăm noi!

1. Ne contactați la numărul de telefon - 060077710
2. Managerul nostru se deplasează gratuit la dvs. pentru a vă prezenta mostrele de produs și pentru a lua măsurile acoperișului
3. Într-o zi primiți oferta pentru acoperiș
4. Semnăm contractul și achitați avansul de 25%.

Să recapitulăm – la Conluxart achitați în loc de 200m2 doar 150m2, nu trebuie să ieșiți din casă și să încălcați regimul de carantină (#stațiacasă), achitați un avans de doar 25%, de restul ne ocupăm noi! Promoția este valabilă la toate tipurile de materiale de acoperiș – țiglă metalică, țiglă ceramică și șindrilă bituminoasă (gont) și este valabilă până pe 15 iunie 2020.

-------------

Regulamentul promoției:

  1. Oferta dumneavoastră este eligibilă pentru programul de „1/4 acoperiș gratuit” în cazul în care achiziționați acoperiș complet: materialul pentru acoperiș, accesoriile și sistemul pluvial.
  2. Promoția „1/4 acoperiș gratuit” este disponibilă pentru toată gama de materiale de acoperiș comercializată de către Conluxart S.R.L.
  3. Promoția „1/4 acoperiș gratuit” este valabilă  pentru acoperișuri de minimum 100 m2.
  4. Oferta este valabilă și poate fi accesată pe tot teritoriul țării, chiar și în raionul Briceni sau Cahul.
  5. Reducerile sunt oferite de la prețul de listă ale Conluxart S.R.L., iar promoția ”1/4 achitat” nu poate fi accesată concomitent cu alte reduceri ale companiei.
  6. În momentul semnării contractului se achită un avans de 25% din valoarea ofertei dacă materialul de acoperiș este din categoria „în stoc” și 50% din valoarea ofertei dacă marfa este în categoria „la comandă”.
  7. Termenul de livrare a mărfii este stabilit inițial în contract și poate fi modificat printr-o notificare verbală sau pe e-mail pentru o dată mai târzie.