Cele mai mici prețuri, calitate garantată, reducere, garanție de 30, 50, 100 de ani, garanție pe viață (dacă e posibil), cea mai bună țiglă metalică, șindrilă și țiglă ceramică! Cam așa sună toată ofertele și anunțurile pentru materialele de acoperiș.

Pentru un moment, să presupunem că toate titlurile sunt adevărate; produse de calitate - prețuri rezonabile. Noi credem că elementele de mai sus acoperă doar jumătate din necesitățile clienților noștri. Ce ar mai fi? Informarea corectă, atitudinea respectuasă, consultațiile profesioniste și serviciile post-vânzare.

Timp de 17 ani, am considerat important să vindem produse de calitate, la un preț corect, să oferim o garanție reală pentru fiecare produs și să montăm conform tehnologiei.

Acum, ne straduim să transformăm procesul de cumpărare într-o experiență unică. Vindem diferit, avem grijă, ne pasă, vă deservim profesionist încât să găsiți soluția potrivită.

Vindem cu drag

 Ne placem ceea ce facem, vă deservim cu plăcere, cu zâmbet pe buze.

Vindem cinstit

Elaborăm oferte complete, cu toate elementele necesare. Vă oferim informație veridică care poate fi confirmată documental.

Vindem calitate

Timp de 17 ani am selectat furnizori recunoscuți la nivel mondial pentru calitatea ireproșabilă. Vă oferim calitate verificată în timp.

Nu vindem doar produse, găsim soluții

Încercăm să vă identificăm corect necesitățile, astfel încât să vă oferim soluția completă.

Susținem producătorii autohtoni

Doar producătorii care oferă calitate. De exemplu: sistemele pluviale RoofArt, singurele sisteme produse în Moldova și exportate în Uniunea Europeană.

Ne dorim ca fiecare proces de cumpărare să fie simplu și comod, iar soluția potrivită să vină la pachet cu o deservire plăcută.

Vă așteptăm la oficiile Conluxart, cu drag!