promoție - 1/4 acoperiș gratuit

Noutăţi

 • Felicitări cu ocazia zilei de 8 martie

  06 martie 2015

  Cu ocazia sărbătorii internaționale de 8 martie dorim să felicităm din suflet toate doamnele și domnișoarele. Vrem să vă dorim să fiți apreciate, iubite și răsfățate. Să fiți fericite și respectate.

  citește detaliat
 • Premierea partenerilor Conluxart

  01 martie 2015

  Pe data de 27 februarie, în incinta hotelului Vila Verde, a avut loc evenimentul de premiere a partenerilor Conluxart. La eveniment au fost prezenți 42 de parteneri din toate regiunile Republicii Moldova.

  citește detaliat
 • Concursul național al montatorilor de acoperiș

  17 februarie 2015

  Pe data de 20-21 martie, în cadrul expoziției specializate Moldconstruct, pe teritoriu centrului expozițional Moldexpo va avea loc prima ediție a Concursului Național al Montatorilor de Acoperiș.

  citește detaliat
 • [Zi specială] Preț special la șindrilă IKO Cambridge Cedar

  15 februarie 2015

  La Conluxart, vrem să transformăm zilele speciale din istoria noastră în zile speciale pentru clienții noștri. Astfel, pentru fiecare zi marcantă din istoria companiei avem pregătită câte o promoție.

  citește detaliat
 • Fеlicitare cu ocazia sărbătorilor de iarnă

  26 decembrie 2014

  Fеlicitare cu ocazia sărbătorilor de iarnă

  citește detaliat
 • Cum alegem tipul de învelitoare

  25 decembrie 2014

  Atunci când vine vorba de acoperiș, una din cele mai complicate întrebări este cum alegem tipul învelitorii. Pentru a ne răspunde la această întrebare l-am contactat specialistul nostru în domeniul, directorul departamentului de construcție din cadrul Conluxart, domnul Vitalie Țibrigan.

  citește detaliat
 • Cum se montează corect hornul pentru țiglă metalică?

  25 decembrie 2014

  Fiecare om, atunci când își construiește casa vrea ca acoperișul să fie traininc, să-l apere de precipitații și să nu aibă scurgeri nedorite. Dar cum trebuie montat corect un acoperiș astfel încât, cu timpul, să nu apară probleme? Pentru aceasta, procesul de montare trebuie să urmeze reguli clar stabilite. Unele dintre cele mai problematice elemente ale acoperișului sunt hornul, bordura fronton și doliile. Nu putem să abordăm toate cele trei subiecte imediat, așa că o să începem cu instrucțiuile cum trebuie să fie montat corect hornul.

  citește detaliat
 • Acoperișuri verzi

  17 decembrie 2014

  Acoperișurile verzi reprezintă o suprafață care este creată prin adăugarea straturilor adiționale de pământ și diferitor tipuri de plante deasupra acoperișurilor tradiționale. În cuvinte simple, sunt plantații pe suprafața acoperișurilo plate. Trebuie să menționăm că acoperișurile verzi sunt una din varietățile cele mai vechi ale acoperișurilor. Astfel de construcții au fost descoperită datând încă din epoca de piatră.

  citește detaliat
 • Izolarea termică a acoperișului: acoperișuri plane, mansarde, spații nelocuite.

  17 decembrie 2014

  Izolarea termică a construcției este unul dintre cele mai importante elemente în procesul de economisire a energiei și păstrării unui microclimat potrivit în interiorul încăperii. Un rol important pe lângă izolarea termică a pereților îl joacă și termoizolarea acoperișului.

  citește detaliat
 • Conluxart lansează campania „Partener de nota 10„

  01 noiembrie 2014

  Grupul de companii Conluxart și Roofart Moldova lansează pe 1 august campania „Partener de nota 10”. Campania este concepută pentru montatori și distribuitori și se desfășoară în perioada 1 august – 31 decembrie 2014.

  citește detaliat

Solicită consulație

Denumire Cantitate Pret Total
vcdavfdavd da da g ag
1
2
2
vcdavfdavd da da g ag
vcdavfdavd da da g ag
vcdavfdavd da da g ag
vcdavfdavd da da g ag
Inchide
Suma Tip Caseria
vcdavfdavd da da g ag
1
2
2
Inchide
call