Noutăţi

  • Construcția centrului de logistică Conluxart

    17 noiembrie 2015

    După mai bine de un an și jumătate de la începerea construcției, în luna martie 2016, în incinta depozitului de pe strada Cărbunarilor, vom deschide centrul de logistică Conluxart. Pe parcursul acestei perioade, toată echipa a lucrat intens pentru a realiza ceva frumos, care să ne reprezinte.

    citește detaliat
  • Cum alegem tipul de învelitoare

    25 decembrie 2014

    Atunci când vine vorba de acoperiș, una din cele mai complicate întrebări este cum alegem tipul învelitorii. Pentru a ne răspunde la această întrebare l-am contactat specialistul nostru în domeniul, directorul departamentului de construcție din cadrul Conluxart, domnul Vitalie Țibrigan.

    citește detaliat
  • Cum se montează corect hornul pentru țiglă metalică?

    25 decembrie 2014

    Fiecare om, atunci când își construiește casa vrea ca acoperișul să fie traininc, să-l apere de precipitații și să nu aibă scurgeri nedorite. Dar cum trebuie montat corect un acoperiș astfel încât, cu timpul, să nu apară probleme? Pentru aceasta, procesul de montare trebuie să urmeze reguli clar stabilite. Unele dintre cele mai problematice elemente ale acoperișului sunt hornul, bordura fronton și doliile. Nu putem să abordăm toate cele trei subiecte imediat, așa că o să începem cu instrucțiuile cum trebuie să fie montat corect hornul.

    citește detaliat
  • Acoperișuri verzi

    17 decembrie 2014

    Acoperișurile verzi reprezintă o suprafață care este creată prin adăugarea straturilor adiționale de pământ și diferitor tipuri de plante deasupra acoperișurilor tradiționale. În cuvinte simple, sunt plantații pe suprafața acoperișurilo plate. Trebuie să menționăm că acoperișurile verzi sunt una din varietățile cele mai vechi ale acoperișurilor. Astfel de construcții au fost descoperită datând încă din epoca de piatră.

    citește detaliat
  • Izolarea termică a acoperișului: acoperișuri plane, mansarde, spații nelocuite.

    17 decembrie 2014

    Izolarea termică a construcției este unul dintre cele mai importante elemente în procesul de economisire a energiei și păstrării unui microclimat potrivit în interiorul încăperii. Un rol important pe lângă izolarea termică a pereților îl joacă și termoizolarea acoperișului.

    citește detaliat

Solicită consulație

Denumire Cantitate Pret Total
vcdavfdavd da da g ag
1
2
2
vcdavfdavd da da g ag
vcdavfdavd da da g ag
vcdavfdavd da da g ag
vcdavfdavd da da g ag
Inchide
Suma Tip Caseria
vcdavfdavd da da g ag
1
2
2
Inchide