Pe data de 24 octombrie, în incinta centrului de logistică Conluxart, a avut loc un Master Class de montare a țiglei metalice dublu-modulare RoofArt Umbrella.

La eveniment au participat 40 de montatori de acoperișuri din republică, care au avut posibilitatea să urmărească modalitatea corectă de montare a țiglei metalice.

Vitalie Țibrigan, directorul de construcție Conluxart, a explicat pe etape procesul de montare, începând cu montarea elementelor orizontale ale sistemului de scurgere, finalizând cu montarea accesoriului bordură fronton.

Pe parcursul prezentării au fost scoase în evidență și avantajele țiglei metalice dublu-modulare față de țigla tradițională. Probabil cel mai important avantaj al țiglei dublu-modulare este sistemul de montare cu șuruburi orizontale. Această modalitate de fixare asigură un grad de impermiabilitate sporită a acoperișului. De asemenea, în cadrul evenimentului a avut loc și un concurs de îndemânare. Meșterii s-au întrecut în montarea la viteză a sistemului pluvial RoofArt Scandic.

Câștigătorii concursului au devenit:
- Locul 1: echipa domnului Stoian Alexandru
- Locul 2: echipa domnului Țipac Ghenadie
- Locul 3: echipa domnului Ghimp Ion.

Pentru a vedea mai multe informații despre produsele montate în cadrul Master Class-ului, vă invităm să vizitați paginile următoare:
- Țiglă metalică: http://www.conluxart.md/product/tigla-metalica
- Sistem pluvial: http://www.conluxart.md/product/sisteme-de-scurgere