Echipa Conluxart și-a dorit mult să organizeze un concurs inedit pentru clienții săi. Astfel, în premieră am organizat o tombolă în care orice doritor avea posibilitatea să își încerce norocul în a câștiga un acoperiș CADOU!

Cireașa de pe tort a acestui concurs implică nu doar acoperișul gratis, dar și livrarea gratuită a acestuia la destinație. Deci, sperăm că ne-a reușit să atingem unul din scopuri și să demontăm că: Mai ieftin decît gratis, există!

Timp de două luni toți doritorii au avut șansa de a se înscrie la concurs. Pentru noi a fost o experiență unică și ne bucurăm că peste 1000 de persoane au fost dispuși să participe la tombolă.

Pe data de 1 decembrie, în prima zi de iarnă, a fost organizată extragerea live a cîștigătorului, pe pagina noastră de Facebook. Ne-am gândit că e un cadou frumos în ajunul sărbătorilor de iarnă.

În urma extragerii avem onoarea de a anunța câștigătoarea acestei tombole, care este ANA MALIC.

Pentru înmânarea cadoului s-a prezentat fiul câștigătoarei Vladimir, care cu drag ne-a lăsat și un feedback. Mai jos puteți urmări acest video:

 

Mulțumim tuturor participanților care au susținut și nu au ezitat să se înregistreze la concurs. Ne place să facem cadouri și să surprindem oamenii, deci fiți cu noi pentru că surprizele continuă ;)