Agenda Departamentului de construcție Conluxart.
Vă prezentăm o lucrare care se execută momentan. Construcția a început pe 18 iulie 2018 și urmează a fi finisată până la data de 1 septembrie 2018. 

 

La momentul de față echipele noastre de montatori lucrează la un obiect, nu, de fapt e o capodoperă care implică multă muncă, sârguință și atenție la detalii.

Solicită consulație

Din acest motiv am decis să ne împărtășim un pic cu experiența. Suprafața acoperișului este aproximativ de 500 m2, este executat din tablă de cupru 99,9% și cu grosimea de 0,5 mm. La acest acoperiș se vor utiliza 2 tipuri de tabllă și 3 forme. Deci, acoperișul de bază va fi executat din fâșii dreptunghiulare de tablă fălțuită iar cupolele vor fi din tablă fălțuită dar în formă de solzi și hexagon. 


După ce s-a executat astereala din lemn, aceasta s-a acoperit cu un covor de ventilare specială. În acest caz tabla nu intră în contact direct cu folia existând o distanță de 8-9 mm între cele două produse.


Următorul pas este montarea tablei fălțuite în formă de solzi. Pentru aceasta tabla a fost tăiată în bucăți pătrate cu dimensiunea de 333 mm x 333 mm, apoi fălțuită pe perimetru. La fața locului montatorii montează fiecare bucată de tablă manual, de jos în sus, de asemenea acestea sunt fixate suplimentar cu șuruburi din inox.


Partea superioară a cupolei o executăm cu tablă aurită din oțel inoxidabil acoperită cu nitrură de titan în formă de hexagon. 


Urmează să venim cu detalii și să vă prezentăm rezultatul final!