Uitați de formatul clasic al țiglei metalice cu 6 șuruburi (a se citi 6 găuri pe m2 de acoperiș). Încercați o țiglă metalică dezvoltată de ingineri pentru necesitățile dumneavoastră, nu de către oameni de business pentru profiturile proprii.

Țigla metalică dublu-modulară de generație nouă, RoofArt Umbrella minimizează riscurile de infiltrare a apei și asigură un aspect uniform, plăcut al acoperișului.

Ce e nou?

  1. Panourile de țiglă sunt fixate prin patru șuruburi orizontale, plasate în cel mai înalt punct al panoului de țiglă, și patru șuruburi ascunse. Nu există șuruburi verticale, care să penetreze suprafața de exploatare a acoperișului.
  2. Țigla metalică RoofArt Umbrella este tăiată perfect, partea din față a panoului de țiglă având doar 5mm. Dacă e să atragem atenția la cei 3-4 cm ai producătorilor de țiglă clasică, țigla metalică RoofArt Umbrella e simbolul eleganței.

Vă propunem țiglă metalică dublu-modulară din oțel suedez și coreean, dar vă recomandăm tabla SSAB (Suedia) pentru că este cel mai calitativ oțel la nivel mondial, cu o garanție pentru menținerea culorii de 15 ani, garanție unică pe piață. Într-un final, o profilare și un format de generație nouă trebuie să fie însoțit și de un oțel de calitate.

Prețurile pentru țigla metalică dublu-modulară din tablă suedeză:

  1. Grosimea tablei 0.5 (0.55)mm, acoperire semi-mată: 175 lei/foaia
  2. Grosimea tablei 0.45 (0.47)mm, acoperire mată: 155 lei/foaia

> Instrucțiune de montare a țiglei dublu-modulare RoofArt Umbrella

Instrucțiune de montare a țiglei dublu-modulare RoofArt Umbrella