Obiectivul companiei Conluxart este satisfacția clienților noștri. Nu ne mulțumim doar cu faptul de a vă pune la dispoziție produse și servicii de calitate superioară, dar dorim să vă asigurăm și o experiență plăcută în procesul de construcție sau reconstrucție a acoperișului.

În activitatea pe care o desfășurăm considerăm importante următoarele aspecte:

  • Calitatea – dorim să livrăm calitate în tot ce facem. Avem criterii foarte înalte de selectare a furnizorilor cu care lucrăm, îmbunătățim permanent produsele noastre și îi acordăm o atenție deosebită experienței de comunicare a clienților cu reprezentanții companiei noastre.

  • Prosperitatea comună – ținem la parteneriatele strategice cu furnizorii, distribuitorii și clienții noștri. Avem o relație mutual-avantajoasă cu montatorii de acoperiș și cu distribuitorii de materiale de construcție. Suntem mulțumiți atunci când clienții noștri ne apreciază pentru produse calitative, servicii profesioniste și experiențe plăcute.

  • Oamenii – suntem conștienți de faptul că oamenii din companie sunt cel mai important activ pe care îl deține Conluxart. Nu putem avea o calitate înaltă a prestării serviciilor dacă membrii echipei nu și-ar face munca din plăcere și cu plăcere. Creăm o atmosferă în care oamenii din companie se simt bine, simt că pot lansa inițiative proprii, că sunt susținuți și remunerați corespunzător pentru rezultatele pe care le obțin.

Solicită consulație

Denumire Cantitate Pret Total
vcdavfdavd da da g ag
1
2
2
vcdavfdavd da da g ag
vcdavfdavd da da g ag
vcdavfdavd da da g ag
vcdavfdavd da da g ag
Inchide
Suma Tip Caseria
vcdavfdavd da da g ag
1
2
2
Inchide