La începutul lunii iunie, una dintre echipele de montatori Roofart a instalat sistemul de scurgere Roofart Cupru la mănăstirea Pantocrator, chilia Sfântului Tihon de pe muntele sfânt Athos, Grecia.

Produsul Roofart a fost recomandat de către partenerul companiei Roofart România – rețeaua de magazine Dedeman. Clienții au optat pentru Roofart dintr-o listă cu cei mai mari producători mondiali și au rămas plăcut surprinși de calitatea sistemului de scurgere produs în Republica Moldova și de serviciile de montare oferite. Lucrarea, care a durat 3 zile, l-a impresionat pe părintele de la chilia Sfântului Tihon, acesta menționând că va recomanda produsele și serviciile Roofart.

Ilarion Ursu, director general al grupului de companii Roofart și Conluxart, apreciază acest eveniment astfel: „Prețuim faptul că suntem aleși pentru efectuarea acestor lucrări «de suflet». Astfel, contribuim la dezvoltarea imaginii țării, imagine care poate fi creată doar prin implicarea fiecăruia. Prin astfel de exemple educăm societatea și demonstrăm că avem potențial de a crea și în Moldova produse și servicii de calitate”.