În data de 2 septembrie pe teritoriul Centrului de Logistică Conluxart s-a desfășurat Master Class-ul de montare a șindrilei bituminoase IKO Cambridge Xpress.

În cadrul evenimentului 25 de montatori au urmărit prezentarea succintă a companiei IKO și a produsului Cambridge Xpress și modul corect de montare al șindrilei. Reprezentantul IKO, Dragoș Popa, a explicat detaliat avantajele produsului accentuând importanța mărimii foii de șindrilă și a lățimii zonei de batere a cuielor. Montatorii au avut ocazia să adreseze întrebări și să primească răspunsuri direct de la producător referitor la caracteristicile și modul de montare a șindrilei în diferite situații nestandarte.

A devenit deja tradiție concursul de bătut cuie pe un suport de plăci fibrolemnoase la viteză. Câștigătorii concursului, dl Petru Trocin, dl Vladimir Blanița și dl Oleg Tverdohleb, au fost premiați din partea companiei IKO.

Vă invităm să vedeți imagini de la eveniment: https://www.facebook.com/Conluxart/photos/?tab=album&album_id=1581295041896745

> IKO Cambridge Xtreme Roadshow 2017