Anunțăm lichidare de stoc la placile de acoperiș METROTILE!

Plăci metalice acoperite cu granule de piatră METROTILE sunt realizate exclusiv din oțel cu protecție înaltă, acoperite cu o gamă largă de finisaje din piatră, garantându-vă calitatea deosebită pentru acoperişul Dumneavoastră.

Au ramas doar două tipuri de panouri Metrotile - Profilul Bond și Profilul Roman

Profilul Bond este conceput pentru a avea același aspect cu stilul tradițional al acoperisului din argilă, cu beneficiile suplimentare ale acoperișurilor din oțel. Din cauza părții din față și a marginilor posterioare orientate în sus, panourile au o suprapunere puternică și un strat de acoperire cu interblocare, care oferă o durabilitate excelentă, protecție și rezistență la elevatorul de vânt sau alte condiții meteorologice extreme.

Metrotile Bond

Plăcile romane au fost concepute pentru a imita aspectul țiglelor naturale tradiționale pentru a da casei un sentiment autentic mediteranean. Plăcile romane cu forma lor aparte și profilul accentuat sunt unice printre placile din oțel acoperite cu piatră. Partea de oțel anticoroziv de înaltă calitate acoperită cu strat avansat de granule de piatră garantează o protecție optimă casei dvs.

Metrotile Roman

 

 Grăbește-te Oferta este valabilă doar în limita stocului disponibil