Noutăţi

 • Cum alegem tipul de învelitoare

  25 decembrie 2014

  Atunci când vine vorba de acoperiș, una din cele mai complicate întrebări este cum alegem tipul învelitorii. Pentru a ne răspunde la această întrebare l-am contactat specialistul nostru în domeniul, directorul departamentului de construcție din cadrul Conluxart, domnul Vitalie Țibrigan.

  citește detaliat
 • Cum se montează corect hornul pentru țiglă metalică?

  25 decembrie 2014

  Fiecare om, atunci când își construiește casa vrea ca acoperișul să fie traininc, să-l apere de precipitații și să nu aibă scurgeri nedorite. Dar cum trebuie montat corect un acoperiș astfel încât, cu timpul, să nu apară probleme? Pentru aceasta, procesul de montare trebuie să urmeze reguli clar stabilite. Unele dintre cele mai problematice elemente ale acoperișului sunt hornul, bordura fronton și doliile. Nu putem să abordăm toate cele trei subiecte imediat, așa că o să începem cu instrucțiuile cum trebuie să fie montat corect hornul.

  citește detaliat
 • Acoperișuri verzi

  17 decembrie 2014

  Acoperișurile verzi reprezintă o suprafață care este creată prin adăugarea straturilor adiționale de pământ și diferitor tipuri de plante deasupra acoperișurilor tradiționale. În cuvinte simple, sunt plantații pe suprafața acoperișurilo plate. Trebuie să menționăm că acoperișurile verzi sunt una din varietățile cele mai vechi ale acoperișurilor. Astfel de construcții au fost descoperită datând încă din epoca de piatră.

  citește detaliat
 • Izolarea termică a acoperișului: acoperișuri plane, mansarde, spații nelocuite.

  17 decembrie 2014

  Izolarea termică a construcției este unul dintre cele mai importante elemente în procesul de economisire a energiei și păstrării unui microclimat potrivit în interiorul încăperii. Un rol important pe lângă izolarea termică a pereților îl joacă și termoizolarea acoperișului.

  citește detaliat
 • Conluxart lansează campania „Partener de nota 10„

  01 noiembrie 2014

  Grupul de companii Conluxart și Roofart Moldova lansează pe 1 august campania „Partener de nota 10”. Campania este concepută pentru montatori și distribuitori și se desfășoară în perioada 1 august – 31 decembrie 2014.

  citește detaliat
 • Prețuri speciale în luna noiembrie

  01 noiembrie 2014

  Pe parcursul lunii noiembrie vă punem la dispoziție o serie de prețuri promoționale la produsele noastre. Astfel, până pe 30 noiemrie aveți posibilitatea să achiziționați produse IKO, Roofart, Umbrella Creaton la un preț special.

  citește detaliat
 • Conluxart – 16 ani de inovație în domeniul construcției acoperișurilor

  06 septembrie 2014

  Cu ocazia celei de-a 16 aniversări, compania Conluxart a organizat tradiționalul eveniment festiv pentru distribuitorii și montatorii parteneri. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 6 septembrie, la complexul de agrement Poiana Bradului.

  citește detaliat
 • 16% discount pentru 16 ani Conluxart

  26 august 2014

  Pe 28 august 2014, compania Conluxart împlinește 16 ani de activitate pe piața din Republica Moldova.

  citește detaliat
 • Primul produs fabricat in Moldova montat pe muntele Athos

  10 iulie 2014

  La începutul lunii iunie, una dintre echipele de montatori Roofart a instalat sistemul de scurgere Roofart Cupru la mănăstirea Pantocrator, chilia Sfântului Tihon de pe muntele sfânt Athos, Grecia.

  citește detaliat

Solicită consulație

Denumire Cantitate Pret Total
vcdavfdavd da da g ag
1
2
2
vcdavfdavd da da g ag
vcdavfdavd da da g ag
vcdavfdavd da da g ag
vcdavfdavd da da g ag
Inchide
Suma Tip Caseria
vcdavfdavd da da g ag
1
2
2
Inchide