Început de an, deschidem sezonul frumos, plin de dorințe și realizări frumoase! Conluxart dă startul perioadei de EARLY BOOKING pentru persoanele care își organizează lucrurile din timp! Poți beneficia de reduceri la materialele pentru acoperiș de până la 25% doar dacă urmezi câțiva pași. An de an oferta devine tot mai populară iar condițiile rămîn neschimbate. Deci, cum funcționează:

1. Ne vizitați la oficiu 2. Alegeți materialul pe care îl doriți 3. Calculăm oferta dumneavoastră 4. Aplicăm reducerea 5. Ne comunicați data de livrare a mărfii* 6. Semnăm contractul 7. Achitați oferta 8. Vă livrăm marfa la locul și data indicată în contract.

*Termenul de livrare a mărfii nu trebuie să fie mai mic decât o lună din momentul semnării contractului

Mai jos puteți vedea reducerile pentru fiecare tip de material în parte:

Țigla metalică: raportul perfect între calitate și preț! Solicită ofertă.


Șindrilă bituminoasă: materialul potrivit pentru acoperișuri complexe! Solicită ofertă.


Țiglă ceramică: cu certitudine, cea mai durabilă soluție pentru acoperiș! Solicită ofertă.


Durata promoției: 1 februarie - 30 aprilie

 Regulamentul promoției:

  1. Oferta dumneavoastră este eligibilă pentru promoție dacă termenul de livrare a mărfii este minim decât o lună din momentul semnării contractului.
  2. Reducerea este oferită de la prețul de listă Conluxart S.R.L., iar promoția nu poate fi accesată concomitent cu alte promoții ale companiei.
  3. Promoția nu se aplică pentru următoarele modelele de șindrilă bituminoasă: Nr.1 Hex 97 și Tri Tab (toate nuanțele).
  4. În momentul semnării contractului se achită  50% din valoarea ofertei dacă produsele alese sunt din categoria „în stoc” și 100% din valoarea ofertei dacă marfa este în categoria „la comandă”.
  5. Termenul de livrare poate fi modificat pentru o dată mai târzie decât cea stabilită inițial printr-o notificare telefonică sau pe e-mail.
  6. Dumneavoastră puteți solicita un termen de livrare mai mic decât cel stabilit inițial. Conluxart va livra marfa, în limita stocului curent și posibilităților logistice sau, în caz contrar, vă va înștiința că termenul stabilit inițial rămâne valabil.

Pentru detalii, telefonați: 022 22 72 66!