Imaginează-ți filmul cu Tom Cruise „Misiunea Imposibilă”. Ajunge el în Republica Moldova și are urgent nevoie de o casă, unde să pregătească începutul misiunii sale. Să construiască una nouă nu are timp, așa că decide domnul Cruise să cumpere o casă cu zeci de ani în cartea vârstei, la Nordul Republicii. Își pune în casă întreg echipamentul necesar operațiunii. În scurt timp, lucrurile iau o altă întorsătură.

A dat de prima ploaie moldovenească, când a prins în mână picături de apă și asta fiind în casă. Curgea acoperișul din foi de ardezie. Cum să treacă la realizarea misiunii, dacă va mai da o dată așa o ploaie? În capul său apăreau și alte întrebări: „- E prima dată când fac asta, ce să fac? Cum să aleg?”. Așa că eroul filmului a început urgent căutarea și a dat de Conluxart.

La Conluxart nu există „Misiunea Imposibilă”. Fiecare poate să găsească acoperișul pe necesitatea și placul său. Conluxart zice simplu: „LE AVEM PE TOATE! 341 MODELE DE ACOPERIȘ!”. Cât de capricios nu ai fi, tot ceva pe placul tău vei găsi. Oferă livrare gratuită, iar 20 de ani de experiență îi fac adevărați experți în acoperișuri. Creierul său de supererou real îndată a dat răspunsul: „Sună-i, la dânșii nu-i prima dată!”

Solicită consulație

A sunat și a mers imediat la Conluxart. Iată ce scrisese în agenda sa după vizită:

„Astăzi am mai aflat câte ceva despre această companie - Conluxart.

Produc singuri țiglă metalicătablă cutatăsistem pluvial și importă șindrilă bituminoasă IKOțiglă ceramică Creaton. În acei 20 de ani de experiență, au reușit să testeze toate produsele pentru acoperiș și au siguranța că acestea rezistă în timp.

Răspund pentru cele scrise și spuse. Ei oferă garanții într-adevăr reale, calitatea acoperișului e garantată și nu depinde de intermediari.

Am ajuns să realizez că în zadar am venit eu de la Nord tocmai la Chișinău ca să-mi facă calculele. Au manageri care se deplasează în orice colț al țării, puteau veni ei la mine să măsoare acoperișul și să batem palma pe loc. Mă consolez cu ideea că nu am demascat locul meu de dislocare.

Aștept livrarea comenzii. Voi reveni.”

Iată cum un acoperiș poate salva și un supererou, care se confruntă cu simple probleme, de a avea un adăpost sigur.

Peste ani de zile, când s-ar întoarce în Moldova, agentul Cruise ar afirma cu siguranță: „Conluxart - Experții tăi în acoperișuri.”